Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Michael Jacksont érintő jelenetet kivágták a Brünoból.

2009.06.26. 21:09 koimbra 2 komment

Mindenki tudja már mi történt, Michael Jackson, a pop királya elhalálozott, tehát eggyel kevesebb poénforrása van mostmár a humoristáknak, legalábbis egy ideig. Jackson vicc tárgyát képezte a Brüno filmben is, azonban ezt a jelenetet gyorsan kidobták a vágószobában, mielőtt Los Angelesben vetítésre került volna a produkció.

Az adott jelenetben Sacha Baron Cohen, azaz Brüno Jackson testvérével, LaToya-val készített interjút. Kérdéseket tett fel vele és Michaellel kapcsolatban, majd megszerezte LaToya telefonját és megpróbálta megszerezni belőle bátyja számát. Azt még nem tudni, hogy a későbbiekben visszateszik-e a a filmbe ezt a jelenetet.

Szerintem Boratot ez nem zavarta volna egyáltalán.

Címkék: miújság bruno

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001210889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.06.26. 21:24:52

Ha nem tudnék erről a jelenetről, nem is hiányozna de így már kiváncsi vagyok, remélem később majd visszakerül a filmbe.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.06.27. 08:27:17

Ha nem durva akkor leadható, bár most tényleg nem kéne illetlenkedni, azért Jacko bárki is bármit mond korszakos talentum volt.
süti beállítások módosítása