Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újraírják a Pókember 4 és a Némó kapitány forgatókönyvét

2009.07.09. 13:20 koimbra Szólj hozzá!

Sam Raimi következő filmje a Pókember negyedik része lesz, a forgatókönyv megírását David Lindsay-Abaire-re bízták. Az úriember nevéhez a Robotok és a Tintaszív szkriptje kötődik, az előző még jó is volt, utóbbi viszont már igen-igen gyenge lett. Most sem erőltethette meg magát túlzottan, mivel Gary Ross-t kérték meg, hogy írja át a forgatókönyvet. Ross egyébként korábban már dolgozott együtt a Pókember alakítójával,  Tobey Maguire-vel a Pleasantville és a Vágta filmeken.

A Terminátor: Megváltás eddig 350 milliót gyűjöttt össze világszerte, ami szerintem elég kevés egy 200 millióba került alkotás esetén. Elvileg érkezik majd az ötödik rész is, McG, a rendező ennek elkészítése előtt még szeretné leforgatni a 20.000 Leagues Under The Sea remake-jét. A forgatókönyvet Bill Marsilli (Deja Vu) írta Verne Gyula regénye alapján, de itt is zavar léphetett fel, mivel Randall Wallace ügyködik jelenleg a szkripten. Wallace többek között a Rettenthetetlen, a Pearl Harbor és a Katonák voltunk forgatókönyvéért felelős.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr261236141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása