Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Matt Damon megint felvenné a pókerarcot

2009.07.28. 10:21 koimbra Szólj hozzá!

Néha-néha szóba került a Pókerarcok folytatása, de érdemben nem sok történik vele, leginkább csak azt mondogatják, hogy jó lenne ha lenne. A PokerListing oldalnak sikerült beszélnie Matt Damonnal és David Levien forgatókönyvíróval ezzel kapcsolatban, de ők sem mondtak túl sokat.

A színész és a forgatókönyvíró elmondta, hogy vannak ötleteik a sequellel kapcsolatban és az 1998-ban feltűnt színészek is érdeklődnek a Pókerarcok 2 iránt, szeretnének visszatérni a folytatáshoz.

"Mindenki benne lenne, aki az elsőben ott volt. A színészekkel nagyon jó volt együtt dolgozni. Tudom, hogy Edwardot (Norton) érdekelné a dolog!...Biztos vagyok benne, hogy John Dahl (a rendező) is szeretné megcsinálni. Talán egy nap majd lesz belőle valami." -mondta Damon

Az 1998-as filmben Edward Norton és Damon profi pókerjátékosok voltak, de hiába forgatták a kártyát kiválóan előbb-utóbb beütött a balszerencse.

David Levin egyébként egy másik sztorin is dolgozik, ami az online póker világában játszódik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221273129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása