Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a John Carter of Mars szereplőgárdája

2009.08.24. 11:27 koimbra 2 komment

Korábban már írtam a blogon arról, hogy filmet fognak készíteni Edgar Rice Burroughs klasszikus regénysorozatából, amely 11 részből áll, az első része pedig a Mars hercegnője volt. Az első regényben megismerhejtük John Cartert, akik fura és rejtélyes körülmények között a Mars bolygóra kerül, ahol különféle kalandokba keveredik.

A főszerepre a Taylor Kitsch és Lynn Collins szerződött le, őket legutóbb a Wolverine mozifilmben láthattuk. Később Willem Dafoe csatlakozott hozzájuk. Most már Samantha Morton (Synecdoche New York), Dominic West (A Drót) és Polly Walker (Róma)  is a szereplőgárdát erősíti jelenlétével. Morton játssza Sola-t, aki Tars Tarkas (Dafoe alakítja) lánya lesz. West egy Sab Than nevezetű bűnöző szerepét kapta meg, a figura úgy gondolja, hogy őt illeti meg a Mars irányítása. Walker pedig a kegyetlen és zsarnoki Sarkoja szerepét kapta meg.

A forgatás jövő év elején indulhat, Andrew Stanton (Némo nyomában) rendezheti a produkciót.

Címkék: szereposztás miújság könyvből film john carter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791334407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.08.24. 12:36:24

Erre kiváncsi leszek nagyon, de ugyanakkor félek is töle némileg.. a Marvel féle John Carter képregénysorozat meghatározó élmény volt kiskoromban, szóval nagyon nem örülnék ha elcsesznék a filmverziót, viszont ez így egyelöre nem tünik túl meggyözönek szereposztásilag, stb.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.24. 12:38:15

@Case: Az a probléma, hogy a Disney csinálja, a rendező pedig egy gyerekfilmeknek edződött egyén. Ahogy nézegettem pár képet ennek olyan filmnek kéne lennie, ami tele van amazonokkal, lenge öltözetű emberekkel, sok szörnnyel. Így mi lesz majd a végén belőle?
süti beállítások módosítása