Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cage nem tör borsot a Zöld Lódarázs orra alá

2009.09.09. 09:51 koimbra 2 komment

Annyira éreztem, épp tegnap suhant át az agyamon az a gondolat, ha ennyire nehezen tudtak csak hozzákezdeni a Zöld Lódarázshoz, akkor biztos lesz valami olyan eset, amikor egy színész otthagyja a forgatást vagy esetleg baleset történik.

Nicolas Cage játszotta volna a gonoszt a filmben, azonban úgy tűnik a stúdió és a színész nem tudott megegyezni, ezért Cage mégsem fog feltűnni a produkcióban. Szerencsére még nem vettek fel olyan jelenetet, amiben szerepelt volna. A Columbia gőzerővel keresi azt az embert, aki eljátszhatná a gonoszt a produkcióban.

A filmben a főbb szerepekben Seth Rogen, Jay Chou és Cameron Diaz lesz látható, a rendezői teendőket Michel Gondry vállalta el. Képek a forgatásról itt tekinthetők meg.

Címkék: miújság green hornet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr821370458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borleszk (törölt) 2009.09.09. 10:23:21

akkor megnézzuk...

kedvenc filmem: bàrmi nicolas cage nélkul :D

Spawn85 2009.09.09. 11:08:17

Nicolas Cage jó színész, de mostanában nem túl jó szerepeket fog ki. (Bár azt már többször is mondtam, hogy nekem a "Knowing" pl. tetszett)

Ez a "Zöld Lódarázs" meg kezd már eléggé hányatott sorsú film lenni... :)
süti beállítások módosítása