Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek röviden és néhány videó

2009.09.09. 14:06 koimbra 3 komment

Oliver Stone alig fejezte be a venezuelai elnökről szóló dokumentumfilmjét, máris egy másikat készítene. Kiszemeltje pedig nem más, mint Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök. Erre azonban még várni kell, hisz előtte a rendező a Tőzsdecápák folytatását készíti el, amiben az első rész főhőse, Charlie Sheen is tiszteletét teszi egy cameo erejéig.

Barack Obama édesanyjáról, Stanley Ann Dunhamről. Dunham kétszer ment férjhez és kétszer el is vált, az antropológusnő  Hawaiion és Indonéziában is élt és azon ügyködött, hogy jobbá tegye a fejlődő országokban az emberek életét. Köze volt ahhoz a mikrohitel programhoz, ami azon harmadik világbeli emberekneknek folyósított volna kisebb kölcsönt, akik vállalkozásba akartak fogni.

Úgy tűnik nem hátráltatja már semmi a Hobbit előkészületeit. Történt ugyanis, hogy tavaly J.R.R. Tolkien örökösei beperéltek a New Line-t, mivel állításuk szerint nem kaptak a Gyűrűk ura filmek bevételéből semmit és azt is el akarták érni, hogy amíg folyik a per és nem egyeznek meg, addig a Hobbitot se kezdhessék forgatni. A felek azonban végül megegyeztek, mindkét fél közleményt adott ki, hogy boldogok a végeredményt illetően és gyakorlatilag jobban szeretik egymást, mint saját édesanyjukat.

Egy ideje már bejelentették, hogy reboot lesz a Dredd bíróból, ezzel kapcsolatban néhány vázlatot is közzé tettek. Egy ideig csend honolt a bíró háza táján, ám most kiderült, hogy Alex Garland (A part, 28 nappal később) írja a forgatókönyvet.

Az io9 interjút készített az Avatar egyik animátorával, Jordu Schell-el, aki azt mondta, hogy James Cameron azt mondta, hogy a Na'vik úgy nézzenek ki, hogy a közönség meg akarja őket d*gni.

Az NBC új sorozatának Jerry Bruckheimer lesz a producere, a sztori középpontjában egy olyan egység áll, amelynek az a feladata, hogy a szökevényeket elkapja. A sorozatnak egyenlőre nincs címe, Jennifer Johnson (Dölgött akták) írja a forgatókönyvet.

Quentin Tarantino a Napfényről beszél a szokásos stílusában

Up in the Air teaser trailer, a főszerepben George Clooney, a rendező pedig Jason Reitman. Clooney olyan embert alakít, akinek az a munkája, hogy emberek rúgjon ki, sokat utazik, ezért el is hidegül a családjától.

 

Jennifer's Body Tv Spotok.

 A Joblon van néhány kép, ami különböző filmhírességeket hasonlít egymáshoz.

Amolyan kedvcsináló a George A. Romero következő zombifilmjéhez, a Survival of the Dead-hez.

Két forgatási videó a Stake Land forgatásáról, Danielle Harris az egyik főszereplő, az elsőben a színésznő szól pár szót, majd a másodikban azt láthatjuk, ahogy elsüti a pisztolyát.



Francia poszter a The Boxnak.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr431371013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madárijesztő 2009.09.09. 15:16:00

Hát nem mondom, hogy nem tetszett a Na'vi, de eddig nem jutott eszembe, hogy meg kéne kettyinteni...de most hogy ezt elolvastam, beindult a fantáziám:D:D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.09. 16:40:28

A tőzsdecápák úgy tudum, úgy lesz hogy Gekko(Dougles) kijön a börtönből és senki nem alkalmazza ezért a fiatal bróker Shia LaBeouf mentora lesz. Az anyja meg Susan Saradon...Nagyon várós:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.09.09. 17:44:07

@eric: Gekko kijön a börtönből ez eddig stimmel. LaBeouf mentora Frank Langella lesz. LaBeouf karaktere pedig Gekko lányával (Carey Mulligan) jár jegyben.
süti beállítások módosítása