Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eddig nem látott Transformers 2 vázlatok

2009.09.18. 21:31 koimbra 2 komment

Akit érdekelt, az már biztos látta a Transformers második részét, amit nagyon sok bírálat ért, ettől függetlenül a film csak a mozikban eddig 831 millió dollárt termelt. Ben Procter grafikusként vett részt az Autobok és az Álcák második nagy mozis csatájának az elkészülésében és csak most kerültek ki a netre az általa kreált vázlatok. Alább látható néhány, a Concept Art World-ön pedig megtekinthető a többi is. Ahogy elnéztem volt néhány fel nem használt figura is, bár így eléggé zsúfolt volt a film robotokkal.

Címkék: képben transformers concept art

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561391602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kagai · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.09.19. 12:56:23

Ez az Alice nagyon T3 érésű, viszont a Reed man oltári ötletes. Amúgy szerintem a film az über király volt, de ma az a sikk, hogy mindent fikázzunk, nem az, hogy azt mondjuk: ez király volt. Jót szórakoztunk!

Drakeamarth 2009.09.19. 20:40:34

Ezek szerint minden jó, ami ma készül?
süti beállítások módosítása