Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Neeson is benne lesz Crowe következő három napjában

2009.10.05. 09:35 koimbra 1 komment

Liam Neeson nevével manapság elég gyakran találkozunk, a színész egyre-másra vállalja el a szerepeket, két filmje van utómunkálatok alatt, kettőt forgatnak (a Narniához a hangját adja) és eddig szintén két produkció van előkészületi fázisban, ezen kívül még három alkotásnál merült fel a neve (pl. a Lincoln), de nem tudni, hogy azokból mikor lesz valami.

Bírja még a tempót Neeson, ugyanis leszerződött a The Next Trhee Days thrillerre, amelyet az Oscar-díjas Paul Haggis (Ütközések) fog rendezni. A főszereplő Russell Crowe lesz, aki egy tanárt alakít,  feleségét (Elizabeth Banks) azonban lecsukják gyilkosság vádjával. A férfi viszont nem hagyja annyiban a dolgot és tervet eszel ki az asszony megszöktetésére.

Brian Dennehy, Lennie James, Olivia Wilde, Aisha Hinds, Daniel Stern és RZA tűnik még fel a thrillerben. A forgatókönyvet Haggis írta a Pour Elle francia film alapján. Decemberben indul a forgatás.

Címkék: miújság the next three days

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181428424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.10.05. 14:40:26

A Taken után minden jöhet amiben Neeson szerepel :D
süti beállítások módosítása