Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bay kinyírná Megan Foxot a Transformers 3-ban

2009.10.10. 11:54 koimbra Szólj hozzá!

A Transformers 2 után Michael Bay és Megan Fox között ment az adok-kapok. A rendező és a színésznő a neten és nyilatkozataikban szólogattak be egymásnak.

Egy bennfentes az Insider magazinnak elmondta Bay azt fongolgatja, hogy kiírják Foxot a harmadik részből, az elképzelés szerint a színésznő véres halált halna a Transformers 3 első perceiben. Az eye candy faktor miatt nem kell aggódni, mivel egy másik, fiatal és gyönyörű színésznőt hoznának be helyette. "Michael fedezte fel Megant és most fű alatt keresi azt, aki helyettesíteni tudná őt. Még nem döntötte el, hogy kinyírja-e a következő részben, de ha ez megtörténik, akkor úgy akarja, hogy fel legyen rá készülve." -mondta az illető. 2011 július elsején érkezik a film harmadik része, Ehren Kruger írja a forgatókönyvet és a rendezői teendőket ismét Bay látja el.

Szerintem Fox sokat köszönhet a Transformersnek, de leginkább Bay-nek, hiszen a film nélkül gyakorlatilag egy senki lenne, csak ennek köszönheti, hogy felkapott lett a neve és további filmekben kapott főszerepet (igaz ezek egyike sem lett siker) és hogy az FHM a legszebb nőnek választotta.

Címkék: transformers miújság transformers 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251440236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása