Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Osbourne, a metál egyik nagy alakja azt szeretné, ha Depp játszaná őt a róla szóló mozifilmben

2009.10.11. 13:50 koimbra 2 komment

Ozzy Osbourne papírra vetette önéletrajzát és biztosra vehető, hogy élete nem csak abból állt, hogy ült otthon és azon gondolkodott, hogy miképp kéne összehozni a következő albumot. Hihetetlen mennyiségű piát döntött le a torkán és a narkót sem vetette meg, a sajtó a botrányival volt tele, no meg bizonyára emlékszik mindenki mikor leharapta egy denevér fejét. Tehát a jó 300 oldalas könyv biztosan szolgál jó pár érdekességgel a rajongói számára és biztosra veszem néhány nagy fejes Hollywoodban máris fontolóra vette, hogy esetleg filmet készítsenek a legendás rockénekesről. Osbourne is kijelentette, hogy nagyon jó lenne, ha a könyvét megfilmesítenék, a főszereplő pedig Johnny Depp lenne.

"Mit is kívánhatnék meg? Egy number one album jó lenne. És egy mozifilm a könyvem alapján, amiben talán Johnny Depp játszhatna engem. Na azt imádnám" - monda Osbourne.

Depp szerintem kiváló választás lenne, már csak azért is, mert a Karib-tenger kalózaiban  Jack Sparrow figuráját Keith Richardsról, a Rolling Stones banda tagjáról mintázta. Ezen kívül pedig Depp a Félelem és reszketés Las Vegasban filmben hatalmas alakítást nyújtott a drogos újságíró szerepében.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr831442464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2009.10.11. 15:02:23

valószínű, hogy ozzy nem a saját emlékeire támaszkodott a könyv írásakor, mert lenyilatkozta egyszer, hogy konkrétan nem emlékszik a nyolvanas évekre:)) gondolom nincs benne a vinyóban, annyiszor formatálta alkohollal és droggal:))

Shyllard 2009.10.11. 20:35:22

@Bombadil Toma: Jah, körbejárta a világot, oszt megkérdezte az emberektől, h: " Srácok, nem voltam itt valamikor bedrogozva, vagy bepiálva, esetleg mindkettővel telenyomva?" :D
Am Deppel jó film lenne, mert nem csak felkapott színész, hanem tehetséges is.
süti beállítások módosítása