Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Karantén rendezői Shyamalan történetét viszik a vászonra

2009.10.16. 11:36 koimbra 3 komment

M. Night Shyamalan képes volt arra, hogy a saját történetét ne ő maga filmesítse meg és ez már azért nagy szó. Trilógiát terveznek a Night Chronicles-ból, ha sikeres lesz az első rész, akkor a következő évben érkezik a folytatás. John Erick Dowdle és Drew Dowdle rendezheti az első felvonást, amely a Devil címre hallgat, a történetről viszont nem tudok beszámolni, mivel azt valamiért nem tették közzé. A páros korábban a [REC] remake-jét, a Karantént tette lesz az asztalra, ami elég jól sikerült. Brian Nelson, a 30 Days of Night társírója jegyzi a forgatókönyvet, október 26-án indulhat a forgatás Chirs Messina lesz a főszereplő.

Shyamalantól jövő nyáron láthatjuk Az utolsó léghajlító fantasyt, a rendezőt sok bírálat éri, hogy a kezdeti filmjeihez nem tud felnőni, kifáradt. Szerintem Az esemény nem volt rossz, de A falu és a Lány a vízben már nem tetszett (mellesleg szerintem a direktor legjobb műve a Sebezhetetlen).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871453882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

exilis 2009.10.16. 13:07:44

Mellesleg szerintem is :)

sjbee 2009.10.16. 16:30:10

Nem vitaindítás gyanánt, de sztem Az esemény egy gagyi fos film, mondhatnám hótt szar (hosszú ó, két t). Az általad említett másik két műve viszont nekem kimondottan tetszett. Mindenesetre kiváncsian várom mit hoz ki az új filmjéből.

Seraphin 2009.10.16. 17:30:34

sjbee-hez csatlakozom :)
süti beállítások módosítása