Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

George Miller a Mad Max 4-ről

2009.10.25. 12:16 koimbra 2 komment

Miután nem jött össze az Igazság Ligája mozifilm, George Miller nem maradt meló nélkül, bejelentette, hogy hozzálát a Táncoló talpak második részéhez és a Mad Maxből is készít még egy felvonást. Az animációs film jelenleg forog, a Mad Max viszont eléggé bizonytalannak látszott. Egyszer Miller azt is mondta, hogy animeként képzeli el a negyedik részt, aztán később mégis elvetette az ötletet. Mel Gibson, az első három film sztárja, nem vállalta a folytatást, úgy hírlett Jeremy Renner kapja meg a főszerepet, majd később Tom Hardy neve jött szóba, aztán rá pár nappal már Sam Worthingtont emlegették a filmmel kapcsolatban. Az alábbi videóban Miller elárulja, hogy még fogalma sincs ki fogja játszani a főhőst, de előtte még egy kicsit arról a kocsiról beszélt, ami fel fog tűnni a produkcióban.

Címkék: mad max

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591473617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2009.10.25. 23:10:23

teljessen mindeggy ki lesz a szereplő a gibson ugyse lehetne mert nyugdíjjas már ehhez. szereplet egy KFC reklámban mint a "coronel" az illik neki max. remélem ha csinálnak akkor a 2. road warrior szerű autósat csinálnak . a szereplő gárda mindeggy egy ilyen filmben sztem mert ugy is agyon lesznek sminkelve meg kosztümöve , nem kell nagy neveket csak olcsó tehetséges embereket találni és több marad kivitelezésre látványra.

doktor.dikhed 2009.10.26. 13:05:34

A 2. rész az egyik legjobb posztapokaliptikus mozi volt, amit láttam, ha nem a legjobb. A 3. rész szégyen. Úgy tűnik, a negyedik is mehet a levesbe, ha még nincs főszereplő, és inkább a kocsiról beszélnek...
süti beállítások módosítása