Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Pókember 4-ben Gyík lesz a fő ellenfél

2009.10.28. 11:56 koimbra 2 komment

A Pókember rajongói a harmadik film után találgatásokba bocsátkoztak, hogy vajon ki lesz az ellenfele kedvenc képregényhősüknek a negyedik részben. Vérontó és Morbius nevét lehetett a legtöbbször hallani, majd felmerült Mysterio is, mikor kiderült, hogy Bruce Campbellnek nagyobb szerepe lesz a Pókember 4-ben, mivel úgy vélték páran, hogy a színész ezt a gonosztevőt fogja eljátszani. Sam Raimi korábban azt mondta, hogy nagyon szeretné, ha végre a Gyíkkal kerülne összetűzésbe a Pókfej. Nem is oly rég Dylan Baker elárulta, hogy ismét eljátssza Dr. Curt Connor figuráját a negyedik Pókemberben.

A Marketsaw oldal egy megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy valóban a Gyík lesz a fő ellenfél a filmben, más szuperbűnözővel ezúttal nem kell megmérkőznie a Hálószövőnek.

Curt Connors egy olyan szérummal kísérletezett, amit a hüllők DNS-éből vont ki. Az volt a célja, hogy a hozzá hasonló emberek vissza tudja növeszteni a végtagjukat. A szérumot a doki magán próbálta ki először, a karja vissza is nőtt, de mellékhatásként egy óriási gyíkká változott.

Címkék: pókember miújság pókember 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr171481083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2009.10.28. 18:36:02

Kíváncsian várom, szerintem a legjobb ellenfél lesz!

a8zoli 2009.10.28. 20:45:16

na ez végre egy jó hír ha pláne szépen tudják animálni az átlalkulását lehet szörnyű látvány és groteszk akkor sztem sikeres lehet. kicsit legyen olyan gonosz feeling mint a batmen ujraindítások ne ilyen nagyi kedvenc pici unokája mint az előző 3...
süti beállítások módosítása