Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Harry Potter és a halál ereklyéi teaser

2009.12.06. 17:40 koimbra 3 komment

Kiszivárgott a netre nemrégiben a Halál ereklyéi teasere, elég rossz minőségben, bár ugye van, aki kedveli az ilyeneket, én távol tartom magam minden ilyen megtekintésétől. Ám kijött a nézhetőbb változata is, ezt láthatjátok alább. Harry Potter, Ron és Hermione horcruxok keresésére indul, ezek elpusztításával remélik, hogy meggyengítik Voldemort, aki egyre erősebb és hatalmasabb lesz. David Yates rendezése november 19-én kerül az amerikai mozikba, nagy valószínűséggel mi is ekkor fogjuk látni, aztán 2011 júliusában pedig érkezik a Halál ereklyéi második felvonása is.

A hetedik könyvhöz volt szerencsém, én azt hittem, hogy a trió az első lapokon fogja a batyuját meg a varázspálcáját és nekilátnak a "túrának", de jó sok idő múlva indultak csak útnak.

Címkék: teaser harry potter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91578329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.12.06. 19:20:53

Nem tudok mást mondani, minthogy ez qrva jó :) Iszonyat várom, a 6. rész nagon bejött, remélem tartják a szintet. Ha ez jó lesz, akkor Yates-nak sikerült kijutnia a béka segge alól ;)

Elanor_ 2009.12.06. 21:27:24

ú, tök állat hangulata van :)

Spawn85 2009.12.06. 22:21:47

A 6. rész nekem nem tetszett, a könyv sokkal jobb volt, és a filmből valahogy pont a könyv lényege maradt ki. Remélem ez jobb lesz. Bár a rendező ugyanaz...de sebaj, akkor is remélem, hogy ez jobb lesz.
süti beállítások módosítása