Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cop Out trailer - Kevin Smith új filmjének a címe körül gondok adódtak

2009.12.24. 12:03 koimbra Szólj hozzá!

Kevin Smithnek meggyűlt a baja a legutóbb filmje címével is, a Zack és Miri pornózik alkotását nem igazán akarták reklámozni sem a tévében, sem az újságban, sőt, először az NC-17-es besorolást kapta a korhatárbizottságtól, ám később ezt R-re változtatták. Smith következő rendezése az A Couple of Dicks címre hallgatott...eddig, ugyanis megint probléma támadt a film elnevezésével, konkrétan a Dicks-t (ami azt jelenti: farok)kifogásolta a stúdió, no meg itt is gond lett volna a marketing körül.

"Hé, figyu, felhívtuk az összes hálózatot és úgy látjuk nagy problémák elé nézünk a filmeddel kapcsolatban. A vezető tévécsatornák - CBS, ABC, NBC- mind azt mondták, hogy este 9 előtt nem tudják leadni a produkció reklámját." - magyarázta Smith, majd folytatta " És mi van a Becstelen brigantykkal? Gondolom a betűzés miatt nem ütközött akadályba.  Szóval megkérdeztem, hívhatnánk-e A Couple of D.I.C.s.-nek? (Detective In Charge rövidítése) De a csatornák ezt sem kedvelték.

Végülis Cop Out-ra keresztelték át a produkciót, annek láthatjátok az előzetesét alább, mellesleg ez Smith első olyan rendezése, amelynek a forgatókönyvét nem ő maga írta. A főszerepben Bruce Willis és Tracy Morgan látható, a két színész zsarut játszik és eltűnt baseball kártyák után nyomoznak.

Címkék: trailer cop out

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621620270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása