Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A WoW-nak még nincs kész a forgatókönyve

2010.01.18. 21:40 koimbra 9 komment


Sam Raimi rendezte volna a Pókember 4-et, ám végül távozott a produkció éléről, a Hálószövő kalandjai pedig újraindulnak 2012-ben. Sokan úgy vélik, hogy Raimi legközelebb  a World of Warcraft filmet fogja tető alá hozni, ám ennek forgatókönyve még kész sincs, nem is siettek vele túlzottan, mivel eleve úgy volt, hogy csak később fog ráérni a rendező.

Az If magazin megkérdezte a film egyik producerét és a direktor üzleti partnerét, Robert Tapertet, hogy miképp áll a WoW film és mibe vágja Raimi a fejszéjét legközelebb. "Dolgozunk a WoW-on, jelenleg most még körvonalazódik a történet, jönnek az ötletek és készül a forgatókönyv." - mondta Tapert, majd folytatta - "Nem beszélhetek Sam nevében, mivel ez a Pókemberes história csak nemrég történt, de úgy vélem, hogy jelenleg is azon gondolkodik, hogy mihez kezdjen, próbál döntésre jutni. Lehet, hogy egy kisebb lélegzetvitelű produkciót akar összehozni, de fogalmam sincs mi forog a fejében, csak azt tudom, hogy a Pokolba taszítva forgatása alatt rettenetesen jól érezte magát."

Címkék: world of warcraft miújság fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr251683275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.01.18. 21:45:44

Raimi és a WoW film? Ha ezt elrontja, búcsút mondhat a karrierjének. A WoW-nak túl nagy rajontóbora van ahoz, hogy megtehesse azt vele, mint a Pókemberrel. Különben a gépe rendesen meg lesz hackel-ve :D :D

monana 2010.01.18. 22:32:04

Valahogy nem hoz izgalomba, lehetne jobb is.

pepo05 2010.01.18. 23:02:47

S akkor jön a laikus kérdése: Miben lenne ez más, mint a többi értékelhetetlen játék-adaptáció?

Rolee83 2010.01.19. 03:14:00

Amúgy mi ez a Wow?? Azt leszámítva, hogy játék! Valaki tájékoztasson már! Bár így a képre nézve valami mesefilm, fantasy....

Fecniii 2010.01.19. 09:06:19

@Rolee83: Hát ha röviden akarja az ember leírni akkor kb úgy néz ki, hogy volt egyszer egy startégiai játék sorozat ez volt a Warcraft 1-2-3 + ezek kiegészítői (középkori fantasy világ elfekkel törpökkel orkokkal) és akkor gondolt egyet a Blizzard (a fejlesztő), és átültette az egész Warcraft világot egy MMORPG-be, ez a World of Warcraft (WoW), az egészhez hozzá kell tenni, hogy a Blizzard mindíg is minőségi sok milliók által kedvelet és szeretett játékokat csinál vagyis azok száma akik játszottak a Warcraft játékok valamelyikével több 10 milló lehet, ha azt vesszük figyelembe, hogy csak a WoW-wal most is 12 millió ember játszik világszerte. Plusz megjelent hozzá megyannyi regény, novella és képregény. Magyarán megmondva legalább akkora név Fantasy téren mint a Gyűrűk ura!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.19. 09:56:35

Fecniii leírta a lényeget, a WoW mellett van még más több hasonló játék is, én a Lineage-dzsel játszottam évekkel ezelőtt.

Shyllard 2010.01.19. 15:20:20

@monana: Lehetne jobb is? eddig nagyjából semmi sem derült ki, mégis hogyan lehetne jobb? :)
@Fecniii: Plusz vannak még minimum 20 millióan akik tört szerveren játszanak. Nem számolva, akik csak Warcraft-oznak. Szóval minimum van 35 millió WoW rajongó. És sztem 100%, hogy mind el fog menni rá moziba :)
@Rolee83: Úgyhogy ez a WoW, ez már alapból rendelkezek elég komoly sztorival, szóval igazából az lenne a legjobb, ha csak a Lich King történetét vinnék a vászonra.

Spawn85 2010.01.19. 22:34:00

A WoW játékot nem ismerem (persze hallottam már róla), MMORPG-k közül én a Silkroad-al próbálkoztam, de már azzal sem nagyon játszom (időhiány).

A WoW filmmel kapcsolatban bennem az a kérdés merült fel, hogy lehet-e egyáltalán olyan WoW filmet csinálni, ami bejön a játék rajongóinak?

@Shyllard: Én nem vagyok benne biztos, hogy mind a 35 millióan elmennek megnézni moziban. Mivel lehet, hogy van, aki eleve rossz ötletnek tartja, hogy filmet csináljanak. Míg másoknak mondjuk a trailer nem fog tetszeni. Van, aki esetleg Raimit nem tartja elég jó rendezőnek egy WoW filmhez, és mondjuk bojkottálja emiatt. :)

Amúgy anno Uwe Boll is megkereste a Blizzard-ot a WoW megfilmesítésével kapcsolatban, de elküldték.

jimbo1000 2010.01.19. 23:10:17

WOW rajongok moziban! ugyanmár, ők azok akik letöltik a filmet, és aztán jön a fikahullám.
nyílván ez nem mindenkire igaz.
süti beállítások módosítása