Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bloom, a jó doktor

2010.02.02. 21:02 koimbra Szólj hozzá!

Sokan nem értik, hogy Orlando Bloom miért nem megy el színészképzőbe, mások kiütést kapnak a színész neve hallatán, ám akárhogy is nézzük, két franchise-zal is összekapcsolódott a neve, a Gyűrűk ura és a Karib-tenger kalózai szépen termelte a milliókat, ezen kívül benne volt a a közel 500 milliót hozó Trójában is. Bloom azonban nem tanyázott le a 100 millióba kerülő filmeknél, a független produkciók irányába is elnézett, hátha esetleg tudja bizonyítani, hogy több színészi képesség szorult bele, mint ahogy azt hiszik. Bloom elvállalta a The Good Doctor főszerepét, ahol egy frusztrált dokit fog megformálni, aki kollégái és főnökei előtt is bizonyítani akar. Egy 18 éves lányt kerül a kórházba veseelégtelenség miatt, a jó orvos pedig némileg változtat a kezelési szokásokon, így vele kell maradnia.

 

Michael Pena Bloom egyik kollégáját és zsarolóját alakítja, Troy Garity egy neves dokit fog játszani, aki a főhős nagy riválisa is egyben, Courtney For pedig azt a hölgyeményt formálja meg, aki szemet vet a jó doktorunkra. Taraji P. Henson és J.K. Simmons is feltűnik a produkcióban. A forgatás ezen a héten kezdődik Los Angelesben.

 

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471723399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása