Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Törp karakterdizájn

2010.02.02. 10:53 koimbra 3 komment

Eredetileg idén decemberben láthattuk volna a Hupikék törpikék filmet, amelyben a "kis kék törp ördögöket" CGI segítségével keltik életre, mellettük pedig rendes színészek is feltűnnek. Ám eléggé zsúfolt lett az a nap bemutató szempontjából, mikor mozikba került volna az alkotás, így a fejesek úgy határoztak, hogy csak jövő nyáron küldik a filmszínházakba a művet. A rendezői székben egyébként Raja Gosnell csücsül. Az alábbi képen láthatod, hogy miképp fognak kinézni a törpikék, úgy tűnik szerencsére nem térnek el az eredeti változattól.

Címkék: képben hupikék törpikék

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711722145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.02.02. 14:14:59

Hát nem tudom, de ez nekem még mindig baromi gagyinak tűnik. :S De ha elvileg most decemberre jött volna, akkor miért nincs még belőle trailer?
süti beállítások módosítása