Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pinto a Dawn of Warban

2010.02.24. 15:25 koimbra 3 komment

A Gettó milliomos egyik sztárja, Freida Pinto lesz Henry Cavill mellett a Dawn of War film főszereplője. A produkció War of the Gods címen futott egy ideig, majd átkeresztelték Dawn of Warra. Az alkotást a Zuhanás és A sejt rendezője Tarsem Singh fogja dirigálni. Legutóbb úgy nézett ki a helyzet, hogy márciusban kezdődhet a forgatás, de kicsit csúsznak, áprilisban láthatnak hozzá a filmhez.

A sztori az ősi Görögországban játszódik és a főhős Théseus lesz, aki csapataival a görög istenekkel karöltve összecsapnak a barbárokkal, akiknek az oldalán a titánok állnak. Pinto egy pap-jósnőt, Phaedrat fogja alakítani. Singh Caravaggio és a Harcosok klubja keverékeként képzeli el a filmet, elmondása szerint a reneszánsz festészeti stílusában egy igazi kőkemény akciófilmet tesz le az asztalra.

A Relativity Media két éve vásárolta meg a forgatókönyvet, akkoriban mikor a Warner is eldöntötte, hogy elkészíti a Titánok harca folytatását.

Címkék: miújság immortals fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61786883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.24. 16:11:16

Imádom az ilyen filmeket, örülök, hogy végre elkezdenek ebben a stílusban is gyártani filmeket :)

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.02.24. 19:39:02

Tarsem Singh milyen baszottul gyönyörű képekkel operál a filmjeiben. ez is várós, főleg így, hogy a reneszánszt fogja idézni a képi világ. :)

vrango 2010.02.26. 08:20:56

@freakin':
Jól mondod: várós!
Singh-ben még nem csalódtam, és Pinto neve is jól hangzik:)
süti beállítások módosítása