Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Step Up 3D előzetes - "Csak a kezdet volt, amit korábban láttál"

2010.03.31. 16:41 koimbra 1 komment

2006-ban még Jenna Dewan volt a "parkett ördöge" a Step Up-ban, a második részre már egy teljesen más szereplőgárdát mutattak be, ahol Briana Evigan táncolhatott az esőben (Channing Tatum azért visszatért pár percre). A Step Up 3D-ben Sharni Vinson fogja elkápráztatni a nézőközönséget a tánctudásával és a szépen kidolgozott hasával. Mivel a második felvonás még többet termelt a mozikban, mint elődje, így borítékolható volt, hogy jön a harmadik rész is, nem is kellett várni sokat a bejelentésre, de azt is hozzátették, hogy 3D-s lesz. Az előzetes alapján komolyabb színészi játékra ne számítsunk, úgy tűnik, mintha egy másfél órás videóklipet készítettek volna, de valószínűsíthető, hogy a lenyűgöző táncelemek és koreográfiák mellett lesz majd idő némi romantikára és rövid drámázásra is.


Címkék: trailer step up step up 3d vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr721884448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.03.31. 18:24:22

Ez nagyon állat basszus! Elég szánalmasnak tartottam hoyg már lassan tényleg 3D-ben jön egy dráma is csak hogy a stúdiók jobban kaszáljanak! De ezen meglepődtem, Step up 3D látványra durván jó lesz!!!! És elég kemény a koreográfia! a zene meg üt ,mind az előző filmeknél is!:D
süti beállítások módosítása