Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Harold & Kumar alkotói írják és rendezik az Amerikai pite 4-et

2010.04.02. 10:44 koimbra 6 komment

Néhány hónapja írtam arról, hogy az Universal elhatározta, hogy eljött az ideje a negyedik Amerika pite mozifilmnek. A harmadik felvonás 2003-ban érkezett a filmszínházakba, aztán készült néhány folytatás, amelyek csak DVD-n jelentek meg, de most ténylegesen hozzálátnak az Amerikai pite 4-hez.

A stúdió meglelte a megfelelő forgatókönyvírókat az Amerika pite 4-hez, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg, a Harold & Kumar készítőie vetik papírra a szkriptet és ha ezzel végeztek, akkor a filmet is levezényelhetik. Az eredeti szereplőgárda visszatér,  azaz benne lesz Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas, szóval ott lesz mindenki, aki számított. Még egy színész sem szerződött le a filmre, de többen jelezték, hogy rá lehet számítani.

Mivel Schlossberg és Hurwitz nem ér rá, hogy folytassa a Harold & Kumart, így annak harmadik részének az élére más embert kellett keríteni, Todd Strauss Schulsont (joggal tehetjük fel a kérdést, hogy ő ugyan meg ki?) szerződtették le a rendezői teendőkre. Jon Chu és Kal Penn, az első két rész főhőse 100 % hogy benne lesznek a produkcióban és nyáron indul a forgatás.

Címkék: miújság sequel amerikai pite vígjátékhír amerikai pite 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571888929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.04.02. 11:40:52

és ezt milyen néven fogják futtatni? hiszen ilyen néven van már az amerikai pite 4... na meg 5 is, meg 6 is van már. Így pláne hülyén nézne ki 4-essel.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.04.02. 11:56:42

@purga: Itthon biztos kitalálnak valami szép elnevezést, mondjuk: Még forróbb a pite vagy valami ilyesmi.
Amerikában ezzel nincs gond, hiszen mindegyik videóra készült alkotás American Pie Presents...címen futott,nem állt számozás a cím mögött.

Shyllard 2010.04.02. 12:01:00

Jó hírek. :) Harold és Kumar ezek szerint még ezévben jön, nomeg az Amerikai Pite 4 is várós nagyon. Kevés mostanában a jó vígjáték.

Spawn85 2010.04.02. 15:39:00

@purga: Ahogy Koimbra is írta már hivatalos Amerikai Pite 4 nincsen. Ami itthon Amerikai Pite 4-5-6 néven futott az a "American Pie Presents" című DVD-sorozat részei, amik igazából csak nagyon lazán kötődnek a mozifilmekhez.
Csak itthon a magyar forgalmazó jobban eladhatónak gondolta, ha folytatásként reklámozzák.

A nép fia 2010.04.02. 17:55:15

Ezek a színészek sem kaptak rendes szerepet azóta... Sean William tűnt fel itt-ott, de végül is jelentéktelen.

halamadrid 2010.04.02. 20:05:11

@A nép fia: azért Alyson Hannigan befutott a HIMYM-rel, persze nem az ő karaktere a központi, de talán sikeresebbnek nevezhető mint a többiek :D
süti beállítások módosítása