Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alice Eve a női főhős az Amerika Kapitányban

2010.04.08. 10:46 koimbra 1 komment

Három színésznő volt esélyes  Amerika Kapitány barátnőjének az eljátszására: Emily Blunt, Keira Knightley és Alice Eve. Nemrég Bluntnak ajánlották fel a lehetőséget, ám ő nemet mondott és a hírek szerint a Marvel nagy riválisának, a DC egy képregényfilmjében fog feltűnni, méghozzá a Batmanban.

A Marvel most azt szeretné, ha Eve feszíthetne a Kapitány mellett. Eve Peggy Cartert formálná meg, aki nem csak a címszereplő csaja, hanem a francia ellenállás egyik ügynöke is lenne egyben. Kiképzésének hála elég jól bánik a fegyverekkel, kiváló kém és nyomozás terén is megállja a helyét.

A The Losers sajtókonferenciáján az IGN feltett néhány kérdést Chris Evansnak, aki a Kapitányt fogja alakítani, a színész elmondta, hogy nem vett részt a meghallgatásokon, nem is kellett ruhapróbára mennie. Ismer néhány srácot a Marvelnél, így ő lett a kiválasztott.

(Update: Végül is Hayley Atwellé lett a szerep)

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr741903794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.04.08. 16:17:16

"nem vett részt a meghallgatásokon, nem is kellett ruhapróbára mennie. Ismer néhány srácot a Marvelnél, így ő lett a kiválasztott." Mert nincs a világon protekció. Nem mintha nem csípném a srácot, de ez röhej.
süti beállítások módosítása