Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robert De Niro A taxisofőr folytatásáról

2010.04.18. 17:15 koimbra 4 komment

Robert De Niro az MTV News-nak adott interjúban elárulta, hogy össze akarták hozni A taxisofőr folytatását, de eddig még semmi épkézláb ötletet nem sikerült kitalálniuk a folytatással kapcsolatban. "Beszéltem Paul Schrader forgatókönyvíróval és Martyval (Martin Scorsese, a rendező). Megvitattuk, hogy vajon mi történhetett Travisszal az elmúlt időszakban. Próbáltunk kitalálni valamit és Paul is azon volt, hogy előrukkoljon egy jó ötlettel, de sajnos nem működött igazán a dolog. " - mondta De Niro, de megjegyezte, hogy nem még nem teljesen halott az ügy.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541931969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.04.18. 18:27:18

Megmondom mi történt Travisszal. Miután kitakarított a kupiban, híres színész lett, játszott egy-két egész jó filmben, majd megöregedett és meghülyült. Marty haverjával együtt, ez történt Travisszal.

ninarose · http://adultfilmatrium.freeblog.hu/ 2010.04.18. 19:40:43

@efes: ;) Ez jó!

Jaja! Nem hiszem, hogy beszélni kéne bármiféle folytatásról is itt. Elvégre a múlt évszázad egyik legjobb filmjéről van szó, amely csak önmagában működik olyan jól. Remélem elvetik ezt a baromságot.

"Are You Talkin' to Me? Huh?"

a8zoli 2010.04.18. 20:56:36

nics értelme folytatni. ezt sokkal sokkal korábban kellett volna. max egy re-make de ezt nem tenném ezzel a klasszikussal...

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2010.04.19. 08:10:43

Mit akarnak ezen folytatni? Nálam Travis meghalt a kupi kiirtása után, lehet, hogy náluk nem?
süti beállítások módosítása