Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Diaz és Del Toro az An Ex To Grind romantikus vígjátékban

2010.04.20. 18:28 koimbra 1 komment

Válni készülő házaspár? Romantikus vígjáték? Nem is láttunk még ilyet, ugye? Ja, hogy legalább ezret? Pihentethetnék már a témát a filmesek vagy ha már minden áron ilyen sztorival szúrják ki az ember szemét, akkor legyenek már olyan jók és szerződtessenek olyan rendezőt, forgatókönyvírót és színészt, akik nem csak egy lagymatag átlagos produkciót hoznak össze.

A következő versenyző, amely harca száll a nézők rekeszizmainak gyakorlatoztatására az An Ex To Grind lesz, amely Jane Heller regényén fog alapulni és Cameron Diazt és Benicio Del Torot győzték meg a főbb szerepekre.

Del Toro egy sportolót fog játszani, aki pincérnő felesége számára mindent megad, amit csak kér. Ám karrierje mélyrepülésbe kezd egy sérülés következtében és ettől kezdve csak otthon kanapén vedeli a sört. Ám az asszony hirtelen nagy sikereket ér el és válni akar, ám rájön arra, hogy akkor tartásdíjat kellene fizetnie. Ezért hát a nő elhatározza, hogy kerít egy új feleséget a férfinek.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr361937702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pepo05 2010.04.20. 20:21:18

A csajok sosem unják meg. Én sem értem, de bizonyos emberek igénylik az olyan filmeket, amelyek totálisan, könyörtelenül, mindenféle változatosság nélkül ugyanarra a sémára épülnek, csak más a helyszín, meg a színészek.

Na én pont ezért utálom a tipikus rom-komokat. Ezért számít csemegének pl. egy 500 days of Summer. Ja, hogy az pont nem került itthon moziba? Bocs. Úgy gondolták erre nincs igény, csak a sablonszarokra.
süti beállítások módosítása