Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Nyolc tanú rendezője készítheti a Dredd bírót

2010.05.11. 10:04 koimbra 6 komment

Két éve hallhattunk arról, hogy szeretnék elkészíteni a Dredd bíró új változatát. Az alkotók már jó előre leszögezték, hogy az ő verziójuk nem fog hasonlítani az 1995-ös Sylvester Stallone főszereplésével készült műhöz, amely a rajongóknak enyhén szólva nem tetszett. A forgatókönyvet Alex Garland, A part és a Napfény írója körmölte le, ezzel még Jack Wagner, a képregény atyja is teljesen elégedett volt, aki a Stallone-féle filmet rendesen utálta és szörnyülködve látta, hogy mit művelt Hollywood a bíróval.

A filmhez Cannes-ban próbáltak szponzorokat találni, találtak is érdeklődőt. Andrew Macdonald DNA nevezetű cégével sikerült megegyezni, ők 50 millió dollárt adnak a produkcióra. Nem túl nagy összeg egy sci-fi akcióhoz, de hozzáértő kezekben látványos, érdekes és akciódús alkotás születhet. Sikerült rendezőt is keríteni a film élére, Pete Travis irányítása alatt készülhet el a 3D-s Dredd bíró. Travis szállította a Nyolc tanút, amely szórakoztató akció-thriller volt, 40 millióból hozta alá a filmet.

„Olvastam Garland forgatókönyvét és láttam Jock vázlatait, egyelőre nem mehetek bele tartalmi részletekbe, de annyit azért elárulhatok, hogy egy olyan produkció lesz, ami rendesen pörög majd, beleszögezi a nézőt a székébe és Dredd sokkal közelebb fog állni a képregényben megismertekhez, mint az első filmben.” - mondta Wagner.

Címkék: miújság dredd bíró képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr161991812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pvissza 2010.05.11. 11:43:16

nekem pl. nagyon tetszett, és azóta is megnézem, ha leadják
de ismerőseim között se hallottam volna, hogy annyira nem jött be nekik

Tipca 2010.05.11. 12:42:23

én is szerettem a régi filmet, de kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Igazából nem tudom elképzelni, milyen lehet a képregény. Gondolom véresebb, meg komolyabb, de a film miatt nem látom magam előtt, amint Dredd belekben lépkedve tör előre...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.05.11. 13:58:51

A képregényhez nem volt szerencsém, de a filmet kedveltem:
filmdroid.blog.hu/2009/01/05/dredd_biro_judge_dredd

Állítólag a rajzolt változatban nem nagyon vette le Dredd a sisakját vagy az egyenruháját, itt pedig a film nagy részét így tölti a főhős.

Spawn85 2010.05.11. 14:13:59

A képregényt én sem olvastam, de a filmre én azt mondom, hogy Stallone egyik legjobbja.

izbiz 2010.05.11. 17:28:13

én olvastam a képregényt is (bár nem sokat), de talán mert a filmet előbb láttam nekem sem tűnik szentségtörésnek.
Sőt a robotot mai napig marhára bírom a filmből.

A képregény: igen véresebb, meg agresszívabb. igazából minden sokkal végletesebb benne. A sisakot meg azért nem veszi le Dred, mert elviselhetetlenül ronda arca van, szó szerint.
Ja és soha, de soha nem tesz semmit a törvény ellen, és nem kegyelmez a vétkezőknek. Ha egy bébi mászna át előtte a piroson annak sem szerintem.

kung - fúj (törölt) 2010.05.12. 08:24:04

Ne vagyok oda a rebootokért de erre kíváncsi vagyok.
Nekem se volt semmi bajom a filmmel,okés volt.
süti beállítások módosítása