Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jovovich lesz Milady, Waltz pedig a bíboros

2010.05.12. 12:30 koimbra 5 komment

Jelenleg két nagyszabású filmet is terveznek Hollywoodban Alexandre Dumas klasszikus regényéből, A három testőrből. Az egyiket Doug Liman hozhatja tető alá, míg a másikat Paul W.S. Anderson fogja dirigálni. Ez utóbbi fog hamarabb elkészülni, ugyanis a tervek szerint ősszel hozzá is látnak a forgatáshoz, a 3D-s alkotásban Logan Lerman fogja játszani D'Artagnan. Lerman A villámtolvaj fantasyvel vált ismertté és a Pókember reboot kapcsán is szóba jött a neve, az bizonyos, hogy nem ő fogja Peter Parkert megformálni.

A három testőr szerepei is elkeltek, Ray Stevenson (Megtorló: Háborús övezet), Luke Evans (A titánok harca) és Matthew Macfadyen (Robin Hood) lesz Athos, Porthos és Aramis. A Becstelen brygantikban megismert Christoph Waltz Richelieu bíborosként tündökölhet, illetve a Casino Royale főgonosza, Mads Mikkelsen Rochefort bőrébe bujthat bele. Anderson felesége, Milla Jovovichot is benyomták a produkcióba, a hölgyemény Miladyt testesíti meg és úgy írták körül ezt a karaktert, mint egy 17. századi James Bond lányt.

 

Címkék: miújság könyvből film a három testőr anderson

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471995172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.12. 14:10:18

Eh, ezeket a Paul Andersonokat mindig keverem, már kezdtem lelkesedni most is...

A nép fia 2010.05.12. 14:36:17

Ezekből csak és kizárólag a régi, Richard Chamberlain és Christopher Lee nevével fémjelzett filmek a nézhetőek. Minden más (a Charlie Sheen-es és a Leo DiCaprio-s) borzalmas!

Ráadásul én úgy értelmeztem a szöveget, hogy most kettő film is készül. Minek, az Ég szerelmére, minek? Ennyire nincs ötlet Hollywood-ban?!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.05.12. 14:41:29

@A nép fia: Remake remake hátán, könyvek és játékok folyamatos megfilmesítése, képregényfilmek...mint láthatod, nincs ötlet.

Gringo 2010.05.15. 18:52:27

De minek kell ezt a sz.r remake-t erőltetni? Annyi megfilmesíthető regény lenne.

Shyllard 2010.05.15. 19:07:47

Hát mondjuk végre lehetne egy hű adaptációt készíteni a könyvekhez, mert valami iszonyat izgalmas Dumas műve. Csakhát egy filmbe beletömöríteni azt a kb 3000 oldalt.....
süti beállítások módosítása