Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Willis és Akerman a 44-es csapdájában

2010.06.04. 15:40 koimbra 1 komment

Malin Akerman, Bruce Willis, Forest Whitaker és Kate Mara szerződött le a Catch 44 (A 44-es csapdája) függetlenfilmbe, a produkciót Aaron Harvey fogja dirigálni, neki ez lesz az első ilyen melója. A filmben három las vegasi hölgyeményt (Akerman és Mara mellé meg találták meg a megfelelő színésznőt) megkeres egy Mel nevű fickó és felajánlja nekik, hogy hatalmas összeghez juthatnának, ezért cserébe viszont végre kell hajtaniuk egy rablást. Miközben a csajok felkészülnek a feladatra több vegasi színes egyéniségnek keresztezik az útját, többek között egy pszicho bérgyilkosnak is. Willis játssza Melt, míg a gyilkost Whitaker alakítja.

Régóta tervbe van véve a film, korábban Willis szerepét Burt Reynolds játszotta volna, míg Maggie Grace Akerman karakterét formálta volna meg. A forgatás júliusban veszi kezdetét, Emmett/Furla áll producerként a projekt háta mögött, ők korábban már dolgoztak együtt Willisszel a 16 utca thrillerben.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162056449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2010.06.05. 14:29:18

ah, a kedvenc csajom :)
süti beállítások módosítása