Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül a 60-as években népszerű bokszolós robotok játékból

2010.06.24. 22:12 koimbra 7 komment

A Pajiba oldal információi szerint a Mattel a Mendeville Filmsszel közösen azon ügyködik, hogy a 60-as években népszerű Rock'Em Sock'Em Robots robot bokszolós játék alapján összehozzanak egy mozifilmet. Nagyon eredeti ötlet. Hopp, álljunk meg egy pillanatra! De hát ilyesmi produkció már készülőben van, a Reel Stealt Shawn Levy dirigálja és Hugh Jackman játssza a főszerepet és abban is robotok bokszolnak, erről a lehetőségről bizony nagyon lemaradt a Mattel. Mindenesetre arra jó lesz, ha Levy filmje hatalmas siker lesz, akkor gyorsan be tudják gyújtani a projekt rakétáit és 2012-re akár össze is ránthatnak egy filmet. A cég egyébként erősen azon van, hogy a tulajdonában lévő játékokból és egyebekből mozis alkotást kreáljanak.

Nagy az esély arra, hogy a Salt ügynök és az Equlibrium írójára, Kurt Wimmerre bízzák a forgatókönyvet. Már rendezőt is kerítettek a projekt élére Wolfgang Petersen személyében, ő korábban jó pár nagyobb költségvetésű alkotást dirigált, nevéhez fűződik pl. Az elnök különgépe (Air Force One)  és a Vírus (Outbreak) is, a legutóbbi két műve közül a Trója (Troy) nem szerepelt Amerikában valami szépen, a Poseidón pedig elhasalt a kasszáknál.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462107801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.06.24. 23:55:24

lehet nekem túl élénk a fantáziám, de ebből akár még egy j rendezővel lehetne is valami. mint pl a Yugi Oh-nál. Csak emeljék ki a robotokat irányító embert, és látszódjon, hogy a robotok sínen mozognak. így sok érdekes dolgot ki tudok nézni a koncepcióból.

de ha csak robotok gyepálják egymást, akkor leszophatnak...

A nép fia 2010.06.25. 01:47:35

A csattogós lepkéből nem akarnak szuperprodukciót csinálni? Legalább olyan izgalmas lenne a története, mint a boxringben sínen mozgó fröccsöntött robotoké.

tjunior 2010.06.25. 07:24:09

a búgócsigáról szeretnék filmet látni, köszönöm

Shyllard 2010.06.25. 08:18:53

Nemtom, hogy vagytok vele, de sztem ennyi erővel a Blanko-ból is lehetne játék, "Betűkirakás életre halálra" címmel :)

_Rorschach_ 2010.06.25. 10:28:41

További ötletek: Uno! - Az utolsó játszma; Ki nevet a végén-Dö Múví; A halálos Scrabble; A Rubik-kocka visszatér; A fakockák támadása; A hihetlen babacsörgő... Komolyan, ennyire nincs ötlet?

Llew 2010.06.25. 12:30:57

Beszállok: Gyilkosság homokozólapáttal
süti beállítások módosítása