Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A főhős Pretty Boy Floyd

2010.06.25. 16:00 koimbra 1 komment

Pretty Boy Floyd nem sokat volt jelen a Közellenségekben, egy kis futkosás után Melvin Purvis (Christian Bale) hátbalőtte. A gengszter kedvelői, rajongói azonban örülhetnek, ugyanis készül egy olyan film, amelyben a Floyd fog állni a középpontban, a törvényenkívüli a 20-as évek végén kezdte bűnözői pályafutását, kirabolt jó néhány bankot, a köznép pedig a The Robin Hood of the Cookson Hills becenevet adta neki. 1934-ben viszont leterítette egy rendőr (ahogy azt a Közellenségekben is láthattuk).

A forgatókönyvet Kevin Bernhardt jegyzi, az úriember írta a Halhatatlanok (The Immortals) és Hellraiser harmadik részének a szkriptjét. A rendező Wayne Kramer (a képen) lesz, ő legutóbb a Crossing Over drámát készítette Harrison Forddal a főszerepben. Kramer elmondta, hogy 21. századi stílusban fogja feldolgozni Bernhardt aprólékos munkával megírt forgatókönyvet, persze ettől függetlenül a történet még az 1900-as években fog játszódni. A rendező tetszését az nyerte el, hogy egy lenyűgöző szerelmi történetet olvashatott el, Floydnak ugyanis folyamatosan mozgásban kellett maradnia, ezért csak kevés időt tudott a hőn szeretett felesége mellett lenni.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622109757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.25. 17:52:55

Csak ne Chaninng Tatum játssza!
süti beállítások módosítása