Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lindsay Lohan a rács mögött

2010.07.07. 11:06 koimbra 3 komment

Akad Hollywoodban jó néhány olyan filmes, aki különféle botrányaival irányítja magára a reflektorfényt. Van akinek nem árt a botrány, de akad olyan is, akinek karrierje megsínyli, hogy nem viselkedett szépen. Lindsay Lohan is erősen erőlködött, hogy az emberek ne arról beszéljenek, hogy milyen produkcióban vállalt szerepet, hanem hogy most éppen miért kellett megjelennie a bíróságon. 2007-ben a színésznő ittasan, bedrogozva vezetett, a rendőrség pedig lemeszelte, ekkor a bíróság próbaidőre ítélte, nem is oly rég azonban kihagyta a bírósági meghallgatást, ezért a bíró elrendelte, hogy Lohannak viselnie kell egy olyan kis műszert, amely kijelzi, ha alkoholt fogyaszt. De Lohan nagyon igyekezett, hogy ne tartsa be a rá kirótt feltételeket. Tegnap a bíróság 90 napos elzárásra ítélte a színésznőt, pedig Lohan Oscar-díjas alakítást nyújtott, könnyeivel áztatta el a termet, azonban az ítélethozót ez már nem hatotta meg. Miután a hölgyemény letöltötte a rá kírótt büntetést még 90 napot részt kell vennie egy alkohol-és drogelvonó programban.

Címkék: sitt miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712135375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tunderninja 2010.07.07. 12:56:33

Inkább pornózna ez a csaj nem?

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2010.07.07. 13:45:53

Jó helyen lesz. Gyakorlatilag csak a botrányokkal éri el, hogy még valaki emlékszik rá, mert színésznőként egy nagy nulla.

a8zoli 2010.07.07. 17:38:50

óccsón megúszta :D
süti beállítások módosítása