Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Red írói pofozzák ki Worthington thrillerének a forgatókönyvét

2010.07.29. 12:29 koimbra Szólj hozzá!

Sam Worthington lesz a főszereplője a Man on the Ledge rablós thrillernek, projekt mögé  Lorenzo di Bonaventura állt be, a rendezői teendőket Asger Lethre, a Cité Soleil kísértetei (Ghosts of Cité Soleil) alkotójára bízták. Forgatókönyv már van, de a Summit nem elégedett vele, ezért a Red íróival, Erich és Jon Hoeberrel tárgyalnak, hogy legyenek oly kedvesek és pofozzák ki a szkriptet. A stúdió reméli, hogy még ősszel hozzá tudnak látni a forgatáshoz, ugyanis jövő év elején Worthingtonnak A titánok harca (Clash of the Titans) folytatásának a munkálatain lesz jelenése, így keríteni kell helyére egy másik színészt vagy megvárják míg újra rá fog érni.

A történet szerint egy volt zsaru egy manhattani hotel tetejéről le akar ugrani, a rendőrség gyorsan a helyszínre irányít egy pszichológust, hogy lebeszélje a tettéről. Ám az öngyilkossági kísérlet csak egy elterelő hadművelet, a háttérben egy ügyesen kivitelezett gyémántrablás zajlik.

Címkék: miújság thrillerhír man on a ledge

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602184640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása