Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Noomi Rapace Hollywood felé vette az irányt

2010.08.21. 23:00 koimbra 1 komment

Noomi Rapace a Millenium regénytrilógia filmváltozatában alakította Lisbeth Salandert, így ismerhették meg őt világszerte és Hollywoodban is felfigyeltek rá. Az Álomgyárban jelenleg A tetovált lány feldolgozást készítik elő és felkérték, hogy játssza el újra Salandert, ám ő visszautasította az ajánlatot (Rooney Mara  fogja megformálni a női főhőst), ám Hollywood azért tovább próbálkozik, máris van jó néhány olyan tervezet, amelyben jó eséllyel ő kaphatja a főszerepet. A Warner stúdió szeretné, ha meg tudnák nyerni a Sherlock Holmes folytatásához, a Paramount pedig a Mission Impossible 4-re szerződtetné le Rapace-t. Utóbbira elég nagy az esély, ugyanis jövő héten újra találkozni fog Brad Birddel, aki az MI:4-et fogja dirigálni.

Kiderült, hogy ezen kívül már Brett Ratnerrel is összefutott és Brad Fischer is felvette vele a kapcsolatot, hogy leszerződtesse a The Last Voyage of the Demeter filmjébe. És ez még korántsem a lista vége. James McTeigue a The Ravenbe toborozná be , Tommy Wirkola pedig Jancsi és Julisa folytatásába (ahol a testvérek már boszorkányvadászként ténykednek) akarja őt és benne van a pakliban, hogy a This Means War romantikus vígjátékban fogjuk viszontlátni, ami McG vezényletével fog forogni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702237465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winterrain 2010.08.22. 00:59:54

Húúú...
A kedvenc színésznőm, és Brad Bird!
Szuper lenne!
süti beállítások módosítása