Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Kung Fu Panda írói dolgoznak a Karate kölyök folytatásának a forgatókönyvén

2010.08.27. 11:59 koimbra 4 komment

Az idei nyár nagy meglepetése volt A karate kölyök hatalmas sikere, talán csak a készítők számítottak arra, hogy ilyen szépen fog termelni a produkció. A remake eddig közel 300 millió dollárt termelt a mozikban világszerte, így természetesen a stúdió a folytatást sürgeti.

A második rész forgatókönyvének a megírására  a Kung Fu Panda szkriptjét jegyző Cyrus Voris és Ethan Reiff úriembereket állították rá. A történetről nem árultak el semmit, tehát nem ismeretes, hogy a sequel hol fog játszódni, illetve, hogy követik-e az 1984-es film második részének a történéseit, ahol Japánban zajlottak az események.  Azt sem árulták el, hogy Jaden Smith és Jackie Chan vissza fog-e térni, de valószínűsíthető, hogy ők lesznek a második felvonás főszereplői. Mivel Will Smith újra producerként fog állni a film mögött, biztosra vehetjük, hogy ismét fiát teszi meg főszereplőnek. Azért remélhetőleg szóltak az írópárosnak, hogy ez nem animációs film lesz és nem egy kövér panda a főhős.

Címkék: sequel karate kid karate kid 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832251530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.08.27. 17:07:44

Nemtudom hogy kell e ennek a filmnek folytatás, az eredetiben se lettek a folytatások már sikeresek.

Bár ez az első tetszett, de sztem nem kellene folytatni.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.27. 17:20:47

@Brekicc: A második rész is igen-igen sikeres volt.

Spawn85 2010.08.28. 10:16:35

Én úgy érzem, hogy ez a film pont úgy lett jó ahogy van. Én nem érzem úgy, hogy ennek kellene folytatás. Dehát ugye ezt nem az én véleményem alapján döntik el. :D :D

Brekicc 2010.08.28. 22:37:18

@koimbra: Mégse emlékszik már rá a kutya se, de pont most megy a Megaszar után a tv-ben, úgyh. megnézem. De az első óra után már elég vérszegény az első részhez képest(régen láttam, de akkor se hagyott mély nyomokat bennem).
süti beállítások módosítása