Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Yates, Carnahan és McTeigue közül dől el ki rendezi az új F4-et?

2010.08.30. 10:18 koimbra 3 komment

A Fox addig nem lát hozzá a Fantasztikus Négyes reboothoz, míg az X-Men: First Class el nem készül, a tervek szerint 2012 nyarán lenne látható az F4 új/első kalandja a vásznakon. Korábban már kiderült, hogy a stúdió a Lényt teljes egészében CGI-vel hozná létre és a pletykák szerint Adrien Brody az egyik fő esélyes Reed Richards eljátszására, míg a Láthatatlan Lány Amber Heard lehet.

A Comic Book Movie oldal tudomása szerint a stúdiónak máris megvannak a kiszemeltjei a rendezői posztra, a listájukon három név szerepel: Joe Carnahan (Füstölgő ászok, Szupercsapat), David Yates (Harry Potter és a Főnix rendje, Halál ereklyéi) és James McTeigue (V, mint vérbosszú, Nindzsa gyilkos). A Fox ezen kívül azt szeretné, ha a Lény Bruce Willis hangján szólalna meg.

 

Címkék: remake miújság képregényből film fantasztikus négyes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr102258120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.08.30. 10:30:52

Willis nem lenne jó a Lény hangjának. Ajánlom inkább Vin Dieselt vagy Mr. T-t.

Brody jó Mr. Fantastic-nak, elfogadom. A többit majd meglátjuk. Bár eleve nem vagyok elragadtatva az F4-reboot-tól. Túl sok értelmét nem látom.

Shyllard 2010.08.30. 11:24:40

Carnahan v McTegiue jó választás lenne, Yates már túl sokat cseszett el a a HP-szérián, ő tűnnyön csak szépen el a süllyesztőben.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.08.30. 12:47:50

@A nép fia: Egyetértek Willis-nek nincs jó mély hangja. Vin Dieselt James Earl Jonest ajánlom inkább. Mr. T se rossz, de a lény nem fekete és Mr. T hangjából erősen érződik az a ritmus amivel a feketék beszélnek.
süti beállítások módosítása