Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mendes, Slade és Ross közül dől el ki rendezheti Az éhezők viadalát

2010.09.04. 19:01 koimbra 2 komment

Sam Mendes (A kárhozat útja), David Slade (Alkonyat - Napfogyatkozás) és Gary Ross (Vágta) neve szerepel azon a listán, amely Az éhezők viadala (The Hunger Games) szóba jöhető rendezőit tartalmazza. Andrew Adamson, a Shrek direktora is a projekt körül keringett, ám ő már nem elhagyta a tervezet környékét. Az alkotás Suzanne Collins regényén fog alapulni és jelenleg Billy Ray, Az utolsó jelentés (Breach) írója polírozza a forgatókönyvet.

A könyv tartalma: Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal... (libri)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142271628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.09.04. 20:43:19

Jó nagy hülyeségnek hangzik így elsőre.

Seraphin 2010.09.05. 16:54:59

Már többször utánanéztem Szabó Ervinekben, de kikölcsönözhetetlen a könyv. Van 1-2 példány, de azonnal elviszik. Elő kell jegyeztetni.
süti beállítások módosítása