Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paul Bettany a Légió után ismét akciózik, angyalok helyett vámpírokat öl

2010.09.09. 21:27 koimbra 2 komment

Nézzük csak, most szeptember van, a bemutató pedig májusban esedékes, bár még előfordulhat, hogy egyszer-kétszer módosítják a dátumot, mivel eredetileg idén láthattuk volna a Priest filmet. Túl korán kezdtek hozzá az előzetesek mutogatásához, már idén volt egy trailer, ma pedig befutott a következő. Májusig mi lesz így? Lelövik az összes akciójelenetet, fordulatot (már ha ilyesmit tettek bele), meg egyéb nyalánkságokat.

A főszerepet Paul Bettany játssza, aki Scott Stewart irányítása alatt dolgozott, a színész és a rendező közösen munkálkodtak a Légión is. A Priest-ben az emberiség már régóta harcban áll a vámpírokkal. Bettany egy harcos papot fog megformálni, akinek az unokahúgát elrabolják a vérszívók és az egyház tiltása ellenére mégis üldözőbe veszi a tetteseket. Cam Gigandet és Maggie Q lesz segítségére a harcban.

Címkék: trailer priest akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412284470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.09. 21:46:22

A Legion remek kis B-kategóriás film volt, remélem ez sem lesz rosszabb. Hiába, sztem Paul Bettany egyáltalán nem akció-sztárnak született.
süti beállítások módosítása