Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Készülőben a Beach Boys dalaival megpakolt musical

2010.10.02. 14:26 koimbra 1 komment

Nagy érdeklődés volt a Beach Boys dalaival megspékelt mozifilmre, a stúdiók közül végül a Fox jött ki győztesen, ők tették a legnagyobb ajánlatot. A történet egyelőre nem ismert, de a produkció nagyban fog hasonlítani a Mamma Mia nagy sikerű filmre. Nem is csoda, hogy sokakat érdekelt a téma, a Mamma Mia-ban egy másik, régen és ma is hatalmas népszerűségnek örvendő csapat, az ABBA dalait használták fel, a könnyed hangvételű alkotásra csak úgy özönlött a nép és végül csak a mozikban 609 millió dollárt gyűjtött össze világszerte a produkció

A musical Susannah Grant, az Erin Brockovich forgatókönyvírójának az ötletén alapul és John Stamos producerként fog felügyelni a munkálatokra, az úriember a Beach Boys egyik tagja . Rajta kívül Neil Meron is fedélzeten van, aki korábban olyan musicalek mögött állt producerként,mint a Hairspray vagy a Chicago, jelenleg a Footloose - A gumiláb feldolgozásán munkálkodik.

A csapat egyik legnépszerűbb száma, az I Get Around

Címkék: miújság musicalhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332339453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.02. 20:21:08

Beach Boys? Amerikában esetleg elmehet valami retróként, de itt ki ismeri őket? BéTóth László és Komjáthy Gyuri bácsi, esetleg. :P Meg a labdadobáló pasas. Más nem.
süti beállítások módosítása