Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wes Cravent nem érdekli A sziklák szeme 3

2010.10.03. 15:59 koimbra 1 komment

Wes Craven rendezte anno A sziklák szeme (The Hills Have Eyes) horrort, amelyből született egy remake Alexandre Aja „tolmácsolásában”, majd ehhez készült egy folytatás is. Ezek producere maga Craven volt és idén elárulta, hogy betervezték a harmadik felvonást is, ám ez idáig nem jött semmi info a projekt háza tájáról. A Worstpreviews oldal szerkesztőjének azonban sikerült néhány szót váltania Cravennel, aki azt mondta, hogy volt egy időszak, amikor rengeteg ötletük volt a folytatásra és még a stúdió is érdeklődött sequel iránt. A fedélzetre hozták egy új írót, akinek volt néhány elgondolása, ám ezek közül egyik sem működött igazán.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor lesz-e folytatás? „Nem tudom, hogy lefutott téma ez már, de az biztos, hogy engem nem igazán érdekel még egy remake” - mondta Craven, majd folytatta - „Ha választhatok egy új film és egy feldolgozás között, akkor inkább az új dologba vágnék bele. Rengeteg idő elmegy a forgatókönyvvel, aztán meg kell lelni a megfelelő rendezőt, végül az utómunkálatokon is rajta kell tartanom a szemem, ami sokkal több időt vesz igénybe, mintha inkább csinálnék egy teljesen új filmet valamilyen eredeti ötlet alapján. Szóval akkor miért ne vágnék bele egy saját filmbe?” Mellesleg Craven nem is gondolt még arra, hogy eladja a franchise jogait másnak, e szerint még nem keresték meg semmiféle ajánlattal.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172341776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.10.03. 18:39:58

pedig nagyon jó lenne egy harmadik rész.nekem tetszett az első kettő és várom a harmadikat.
süti beállítások módosítása