Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Predatorsban Schwarzenegger átadta volna a stafétabotot

2010.10.11. 15:19 koimbra 4 komment

A Ragadozókban (Predators) elvileg benne lett volna Arnold Schwarzenegger is egy cameo erejéig, ám ez végül nem valósult meg, a készítők mégsem vették fel vele a kapcsolatot, mivel az ütemtervük eléggé kiszámíthatatlan volt, egy kormányzónak pedig már jó előre le kell fixálnia, hogy mikor ér rá.  Adrien Brody a film főhőse az MTV-nek azt mondta, hogy "volt egy verzió, aminek a végén valóban ott lett volna a Schwarzenegger. Valami olyasmi jelenet lett volna, amiben átpasszolja nekem a stafétabotot, miután karakterem bizonyította rátermettségét. Na ez igazán epikus lehetett volna."


Korábban is volt egy ilyen stafétabot átadás-szerű jelenet, Az Amazonas kincse akciófilmben (The Rundown) kb 2 másodpercre tűnik fel Arnold, ennek pedig az lett volna az értelme, hogy ettől kezdve Dwayne Johnson tartja életben az akciófilm műfaját, csakhogy a "The Rock" inkább vígjátéki énjét csillogtatta ezt követően.

Szóba került a Predators folytatás is, Brody elárulta, hogy a Ragadozók kielégítő eredményt mutatott fel (125 millió dollárt termelt a mozikban világszerte), de egyelőre még nem beszélgetett Robert Rodriguezzel a sequelről.

 

Címkék: predator miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912363041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.10.11. 17:02:07

Hát nem tudom, hogy sült volna el! Ha jól kitalálták volna és úgy írják bele a történetbe akkor ok! pl Schwarci is ott bujkált volna a bolygón mint Noland, de csak a film végén jött volna elő, beszélgetnek kicsit aztán meghal, mert kicsinálják... :P

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.11. 20:23:37

Azért én nagyon remélem, hogy Bródy Adrián nem Dwayne The Rock Johnson karrierjét szeretné másolni..:/

Globetrotter2014 2010.10.12. 09:24:45

Asszem Sarci cameoja elvitte volna a film kötségvetésének felét. A másik fele meg a kormányzót fiatalító számítógápes trükkökre ment volna el...

damoqles 2010.10.12. 09:59:11

Gyönyörű nagy hülyeség lett volna. A film egy része már így is puszta visszakacsintás az eredetire, egészen a jelenetnyúlás szintjéig.
süti beállítások módosítása