Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weaver és De Niro a Red Lights thrillerben

2010.10.15. 14:09 koimbra 1 komment

Rodrigo Cortés fogja rendezni a Red Lights thrillert, az egyik főszerepre korábban már sikerült megnyerni Sigourney Weavert, a másik központi figura megformálására Robert De Niro szerződött le. Cortés szándéka az, hogy azt próbálja filmjében bemutatni, hogy az agy nem a valóságot mutatja.

Weaver egy parapszcihológust fog játszani, aki asszisztensének a segítségével próbálja bebizonyítani, hogy az a közismert médium/látnok (De Niro), aki 30 év elteltével tér vissza újra a reflektorfénybe csupán csak egy rafinált csaló. A forgatás februárban veszi kezdetét, Spanyolországban, Kanadában és Amerikában is készítenek felvételeket.

Adrian Guerra producer azt mondta, hogy egy merész és lenyűgöző alkotás elkészítése lebeg a szemük előtt. Örömét fejezte ki, hogy hollywoodi sztárokat sikerült leszerződtetni a filmre, ugyanakkor Spanyolországból tökéletesen kezükben tudják tartani az irányítást.

Címkék: miújság thrillerhír red lights

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742373929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nickdundee 2010.10.15. 22:56:36

De Niro nem szemfényvesztő, tehát már eleve nem lehet spoiler a filmben.Igazi erős mentális képességgel megáldott guru.Mindenki szintjére le tud ereszkedni.Csak azért merem ezt állítani mert láttam a Hajdú Péter által készített...interjút.
süti beállítások módosítása