Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hamarosan kezdődik a Psycho Killer forgatása

2010.11.03. 10:30 koimbra 1 komment

2009 közepén adták hírül, hogy Eli Roth (a képen) lesz a producere a Psycho Killer horrornak, Eric Newman segít be neki és a StudioCanal is kiveszi a részét a filmből. Ők idén már letettek az asztalra egy sikerült horrort, a The Last Exorcism röhejesen alacsony összegből (1,8 millió dollár) készült el és eleddig 57 millió dollárt termelt világszerte.

A Psycho Killer forgatókönyvét Andrew Kevin Walker Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) és a Hetedik (Seven) írója körmölte le, tehát elvileg nem csak egy átlagos horrorra van kilátás. Mostanra kiderült, hogy a filmet Gavin Polone fogja dirigálni, aki eleddig még nem állt be egyszer sem a kamera mögé, inkább producerként (Zombieland, Primeval) ténykedett.

A történetben egy névtelen, maszkos gyilkos szedi áldozatait Amerikában. Kicsinál egy országúti járőrt is, az esetnek azonban akad egy szemtanúja, az elhunyt zsaru felesége, aki szintén rendőr és a nyomába ered a tettesnek.

Roth azt mondta, ha az emberek elolvassák, hogy a Motel és a Hetedik alkotói összefognak egy film erejéig, akkor azonnal tudni fogják, hogy ez egy egyedi és ötletes R kategóriás produkció lesz.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552419105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmekről röviden · http://filmekrolroviden.blog.hu/ 2010.11.03. 13:05:31

Na, ez jól hangzik, a Hetedik amúgy is örök kedvenc. A Last Exorcism meg még hátravan nekem, de ami késik, nem múlik.
süti beállítások módosítása