Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Willis és 50 Cent a Set Up akciófilmben

2010.11.07. 15:28 koimbra Szólj hozzá!

A Set Up rablós akciófilmre 50 Cent már leszerződött, jelenleg Bruce Willis-szel tárgyalnak a másik főszereppel kapcsolatban és még Paul Walker is bekerülhet a tervezetbe. Ez lesz az az első film, amely a 200 millió dolláros tőkével rendelkező Cheetah Vision égisze alatt fog készülni.

A forgatókönyvet Mike Grunther írta és a rendezői teendőket is el fogja látni. Az úriember eleddig kaszkadőrként dolgozott, olyan alkotásokban működött közre, mint a Star Trek, a Halálos iram vagy a 24 sorozat. Dolgozott Willisszel is a Die Hard negyedik részében, Walkert pedig a Takersből ismerheti. A történet egy baráti társaságról szól, akik egy gyémántrablás kellős közepén találják magukat, az események azonban véres fordulatot vesznek.

A forgatás kezdete még nem ismert, Willis azonban elég elfoglalt, jelenleg a The Cold Light of Day thriller munkálatain vesz részt, majd a Ten vagy a Looper következik, már mindkét tervezet előkészületeihez hozzáláttak.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382430656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása