Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csatlakozz....Dead or Alive-szerű Harry Potter poszterek

2010.11.08. 20:17 koimbra 3 komment

A Warner temérdek poszterrel örvendeztette meg a Harry Potter rajongóit, ők már valószínűleg a nyolcadik (azaz a hetedik rész második felvonására) epizódra tartalékolnak, ám a NextMovie oldal azért összedobott még néhány posztert, ezeket alább megtekintheted.

Mint sokan tudjátok a Harry Potter első részének a rendezését Steven Spielbergnek is felajánlották. A minap derült ki, hogy Spielberg nagyon szívesen megcsinálta volna, de teljesen más elképzelései voltak a filmmel kapcsolatban, mint a Warnernek. Spielberg azt szerette volna, ha fognak néhány Harry Potter regényt, majd ezek alapján készítenek egy animációs filmet. Úgy vélte, hogy a technika, az effektek olyan szinten állnak, hogy egy varázslatokkal zsúfolt látványos alkotást nyugodt szívvel össze lehetett hozni, a Pixar is bizonyította, hogy igen hatalmas sikert érhetnek el az animációs filmek. Alan Horn, a Warner elnöke azonban nem szimpatizált Spielberg ötletével, ő mindenképpen élőszereplős filmet akart.

Címkék: harry potter poszter sequel harry potter 7

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832434552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.11.09. 07:53:49

Persze, hogy a producer élő szereplős alkotást akart! Nyilvánvaló, hiszen egy animációs figuráról nem lehet annyi bőrt lehúzni, nem lehető őket "futtatni". Csinálnak néhány plüsst, pólót meg bögrét, 1-2 McDonald's-es kampányt, de azért az igazi színészek... hohó, azokkal sokkal több lóvét ki lehet szedni a filmből!

Alex Mahone 2010.11.09. 08:28:43

@A nép fia: nem lehet róluk annyi bőrt lehúzni? :|
Jégkorszak, Shrek :D

Ezeket a Potter-posztereket meg valahogy sosem sikerül eltalálni...

A nép fia 2010.11.09. 09:50:07

@Alex Mahone: Ezeket is számításba vettem, de közel nincs akkora hype körülöttük, mint a HP-kölyköknél. Shrekről a Shrek-filmeken kívül mit tudnál kezdeni? Semmit. A negyedik rész már a süllyesztőben van. Itt viszont van 3 potenciális tinisztár, akiket lehet "futtatni", menedzselni, stb.
süti beállítások módosítása