Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Marley meg én rendezője filmet készít Paul Pottsról

2010.11.11. 11:46 koimbra Szólj hozzá!

Az Ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada) és a Marley meg én (Marley & Me) rendezője, David Frankel filmet fog készíteni Paul Potts sikertörténetéből. Potts telefonkészülékeket árulta, egy nap feltűnt a Britain's Got Talent (a Megasztárhoz, Csillag születikhez hasonló) műsorban és hangjával  elkápráztatta a szőrös szívű zsűrit és a fujjolásra hajlamos közönséget.

A forgatókönyvet A bakancslista (The Bucket List) írója Justin Zackham vetette papírra, Frankel áprilisban szeretne hozzálátni a forgatáshoz. Brad Weston és Mike Menchel producerek mindent megtesznek, hogy hozzá tudjon látni a munkálatokhoz, jelenleg gőzerővel próbálják összeszedni a szükséges összeget, hogy megvalósulhasson a produkció. Az alkotás Pottsra koncentrálna, láthatnánk gyerekkorát és azt, hogy miképp vált szenvedélyévé az opera, a készítők is azt bemutatják, hogy a tehetségkutató után híres operasztárrá vált, akinek több milliónyi lemeze fogyott el világszerte.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282441381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása