Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anderson tavasszal lát hozzá következő filmjéhez

2010.11.11. 11:10 koimbra 1 komment

Wes Anderson hamarosan hozzálát a Moon Rise Kingdomhoz, amelyhez sikerült ismert színészeket toboroznia. Egyelőre úgy tűnik, hogy Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand és Tilda Swinton fog játszani a produkcióban, de még egyikük se írta alá a szerződést.

A forgatókönyvet Anderson írta Roman Coppolával, a büdzsét még most szedik össze, ám szinte biztos, hogy a forgatás kezdetéig (valamikor tavasszal indul) meglesz a szükséges összeg.  A történet a 60-as években játszódik, két fiatal egymásba szeret, majd megszöknek otthonról. Városukban azonban nem tudnak arról, hogy a páros lelépett, ezért keresni kezdik őket.

Willis a helyi seriffet formálna meg és az eltűnt lány édesanyjával szemezget, akit McDormand alakítana. A lány édesapját Bill Murray játszaná, a színész gyakori vendég Anderson filmjeiben. Norton pedig egy cserkészcsapat vezetője lesz, aki csatlakozik a kereséshez.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72441247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.11.12. 14:58:49

Yes!
Bírom a stílusát, vevő vagyok a műveire!
Ezzel biztos nem fog 5 évig szórakozni, mint a Róka úrral:)
(No, nem mintha az nem érte volna meg a fáradozást:P)
süti beállítások módosítása