Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön Jason Bourne utódja és a nőkből álló kommandó

2010.11.11. 16:32 koimbra Szólj hozzá!

A Warner stúdió árgus szemekkel keresi azokat az alapanyagokat, amelyek franchise-gyanúsnak tűnnek. A nagy kutakodásban eljutottak Brad Thor író műveihez is, a regények elnyerték a fejesek tetszését és megszerezték a szerző regényeinek a megfilmesítési jogait. Az egyikben egy kiváló képesítéssel rendelkező ügynök áll a középpontban, a másik tervezetben pedig egy női kommandóra koncentrálnak.

Az ügynökös sztori főhőse Scot Harvath, aki régebben a haditengerészet Seal csapatának a tagja volt, jelenleg pedig FBI ügynökként ténykedik. Elsőként a The Lions of Lucerne könyvet filmesítik meg, ezzel építik fel a sztorit, amolyan eredettörténet lenne. Ebben terroristák 30 ügynököt tesznek hidegre Utahban és elrabolják az Elnököt. A váltságdíj: 500 millió dollár. A Warner reméli, hogy egy Jason Bourne-höz hasonló franchise nyitó darabja lehet a produkció, Thor ugyanis még 8 folytatást tett le az asztalra (nálunk is megjelent az egyik Az első parancsolat címen).

A másik tervezet a The Athena Project lenne, ami egy négy tagú Delta kommandós csajcsapatra fókuszálna, a kemény hölgyeknek az a feladatuk, hogy Amerika területén akadályozzák meg a terroristák akcióit és védjék a népet. Miután Rómában 23 amerikai veszti életét egy terroristatámadás következtében a kommandót arra utasítják, hogy vadásszanak le egy velencei fegyverkereskedőt, akinek köze volt a robbantáshoz. A csapat teljesíti a megbízást, majd rájönnek, hogy a gonoszok sokkal nagyobb támadásra készülnek.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr782441889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása