Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Willis és Hall Vegasban kaszinózik Frears felügyelete alatt

2010.11.12. 12:09 koimbra 2 komment

Tavaly jelentették be, hogy Stephen Frears lesz a rendezője Beth Raymer memoárjának a Lay the Favorite filmváltozatának. A forgatókönyvön D.V. De Vincentis ügyködött, aki már dolgozott együtt Frearsszal a Pop, csajok, satöbbi (High Fidelity) produkción, de ő tette le az asztalra az Otthon, véres otthon (Grosse Pointe Blank) bérgyilkos vígjátékot is.

Most éppen Bruce Willist és Rebecca Hallt szeretnék megnyerni két szerepre, a két színész még nem szerződött le és még azt sem tudni, hogy kiket játszanának. A történet egy harmincas éveiben járó nőről szól, aki nála jóval idősebb matekhoz értő emberekkel barátkozik össze, összedugják fejüket és kigondolják miképp tudnának Las Vegasban nagyot kaszálni. A készítők úgy jellemezték a projektet, hogy a Pop, csajok, satöbbi és a Svindlerek (The Grifters) egyvelege lesz.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr582444227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.12. 14:33:46

Ez a Las Vegasos póker- és szerencsejátékmizéria annyira unalmas, hogy azt elmondani nem tudom. A csapból is ez folyik.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2010.11.13. 00:30:23

Ráférne már Bruce-ra egy tisztességes film.
süti beállítások módosítása