Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reklámfilmes rendezheti a Year 12 sci-fit

2010.11.13. 13:50 koimbra 1 komment

Fredrik Bond reklámrendező is hamarosan leteheti névjegyét a mozikban, ugyanis őt nézték ki a Hack/Slash régóta betervezett képregényfilm élére és Bond neve kering A gazdatest (The Host) remake kapcsán is. Előbb-utóbb csak megvalósul mindkét projekt, ám ezen kívül fellépett még egy tervezet fedélzetére.

A Year 12 sci-fi akció a Paramount berkein belül fog készülni, a forgatókönyv Edward Ricourt tollából származik. A jóember még újoncnak számít a szakmában, ezen kívül még egy szkriptjét sikerült eladni, az Abraham Lincoln pszicho-thrillert elévileg jövőre mutatják be.

A sci-fiben űrlények rohanják le a Földet, majd teljesen átveszik az irányítást a bolygón, a történt az invázió után 12 évvel játszódik Manhattanben. A főhős egy mélyvízi uránium bányász lesz, akit ellenállás beszervez. A feladata az, hogy a vérében urániumot csempésszen fel az alienek anyahajójára és ennek segítségével robbantsa fel a földön kívüliek központját.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002446234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.11.13. 13:53:10

Űrlényes, kérem szépen. :) Jöhet!!
süti beállítások módosítása