Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dorff vígjátékot ír, Nicholsonnak szánja a főszerepet

2010.11.28. 20:36 koimbra 1 komment

Stephen Dorff a The Independentnek mesélte el, hogy eszébe jutott egy jó vígjáték téma, ezzel felkereste Adam Sandler produkciós vállalatát, a Happy Madisont, ahol vevők voltak az elgondolására.  A színész most azt reméli, hogy meg tudja győzni Jack Nicholsont, hogy vállalja el az egyik főszerepet.

"Ez egy eléggé vicces komédia, ami Dél Franciaországban játszódik. Egyelőre még nem tartunk ott, hogy hozzálássunk a forgatókönyhöz, de összehoztam egy vázlatot, amit kedveltek és amint lehet nekilátok, szkript formába öntöm gondolataim, majd megyek és felkeresem Jack-et." - mondta Dorff, a történetről nem árult el semmit, de az biztos, hogy ő lesz a másik központi figura.

Nicholson és Dorff együtt játszott A nyakék nyomába (Blood & Wine) noir-thrillerben. Az eltelt időszak alatt előbbi csillaga továbbra is fényesen ragyog, Dorffnak pedig becsúszott néhány B film, de Sofia Coppola új filmjében, a Somewhere-ben ismét dicsérik a kritikusok és a nézők.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812479653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chevyfan 2010.11.29. 10:36:34

Elhunyt Leslie Nielsen. R.I.P.
süti beállítások módosítása