Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

D'Artagnan és a három muskétás

2010.12.24. 11:57 koimbra 1 komment

Paul W. S. Anderson beelőzte Doug Limant, így először Logan Lermant láthatjuk D'Artagnanként, majd 2012-ben valószínűleg Liman is befut a saját változatával. A Summit közzétett egy hivatalos képet a 3D-ben készülő alkotásról, ezen Lerman karaktere  vehető szemügyre, illetve a három testőr, Athos, Porthos és Aramis is ott lépked mellette. Őket Ray Stevenson, Luke Evans és Matthew Macfayden formálják meg. Lerman úgy néz ki, mint egy nő, nem? Az ármánykodó bíborost Christoph Waltz kelti életre, Milady pedig Milla Jovovich lesz. A produkció október 14-én kerül a mozikba. (Ha a képre kattintasz nagyobb lesz)


 
Címkék: képben könyvből film a három testőr anderson

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr892536628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I3eni 2010.12.24. 12:56:03

Lerman eléggé úgy fest, mint aki ráült egy bogárra, kicsit nőies ezen a képen. Viszont várom a produkciót, a Villámtolvajba se játszott rosszul. Majd elvállik
süti beállítások módosítása